Ostuabi

GlamChic e-poe kasutus-ja privaatsustingimused

1. Üldtingimused

1.1. Käesolevad GlamChic e-poe (edaspidi: e-pood) müügitingimused kehtivad GlamChic e-poest ostmisel.

1.2. Kauba müüja on Airi Iluteenused OÜ (edaspidi: müüja), aadress Tallinna 12, Rakvere, registrikood 12481855, tel +372 56347034, e-posti aadress info@glamchiclashes.eu .

1.3. Tingimused kehtivad kõigi isikute (edaspidi: klient) ja müüja vahel GlamChic e-poe vahendusel kauba ostmisel tekkivate õigussuhete kohta.

1.4. Müüjal on õigus igal ajal ühepoolselt tingimusi muuta ja täiendada, avaldades uued tingimused internetiaadressil https://www.glamchiclashes.eu/.

1.5. Kliendil on võimalik enne ostu sooritamist tingimustega tutvuda ning klient nõustub e-poest ostu sooritamisel tingimustes sätestatuga.

1.6. Tingimustele lisaks kohaldatakse e-poest ostu sooritamisele Eesti Vabariigis kehtivaid õigusakte.

2. Ostuabi / KKK

"Kas kaubale on võimalik ise järele tulla?"

Tellitud kaubale saab ise järele tulla eelnevalt kokku leppides meie esindussalongi, mis asub aadressil Tallinna 12, Rakvere, Eesti.


"Teen tellimust, kuid ei leia kohta, kuhu lisada SmartPOSTˇi pakiautomaadi andmeid?"

Palun lisage SmartPOSTˇi asukoha andmed ostukorvis märkmetesse, mis on kirjutatud punasega "KLIKI SIIA SmartPOST". Klikkides avaneb teile lahter, kuhu saate kirjutada soovitava pakiautomaadi asukoha.
(Juhul, kui olete lehel "Checkout", siis minge üks leht tagasi - Ostukorvi.)

3. Maksmine

Klient tasub tellimuse eest ettemaksuna kauba müügihinna ja kohaletoimetamise tasu täies ulatuses.

Müüja ja kliendi vahel jõustub müügileping alates kliendi poolt tasutud ostusumma tervikuna laekumisest müüja arvelduskontole.

4. Kauba kättetoimetamine

Müüja komplekteerib ja postitab tellimuse pärast ostusumma laekumist. Tellimusi postitatakse tööpäeviti (E-R).

PAKUME TASUTA TRANSPORTI TELLIMUSTEL:

alates 45€ (Eesti)

alates 100€ (Soome)

alates 200€ (Euroopa, Norra)

alates 250€ (üle maailma)

5. Kauba ümbervahetamine ja tagastamine

Kõikidele GlamChic e-poest tellitud toodetele kehtib 30-päevane ümbervahetus- ja tagastusõigus. Kauba ümbervahetamiseks või tagastamiseks tuleb saata vastavasisuline e-kiri kliendi nime ja kontaktandmetega, kaubal esinev puudus ja soovitav lahendus info@glamchiclashes.eu .

Müüja hüvitab tagastatava kauba summa koos esialgse postikuluga 14 päeva jooksul alates kauba tagastamisest. Ümbervahetamise korral saadab müüja kliendile uue toote, kui ümbervahetatav toode on müüjale tagastatud.

Tagastamise ja ümbervahetamise transpordikulu jääb kliendi kanda, välja arvatud juhul, kui kliendile on saadetud vale või defektiga toode. Tagastamise ja ümbervahetamise õigus ei laiene toodetele, mis on peale kättetoimetamist avatud ja tagastamise hetkel hügieenilistel põhjustel kasutuskõlbmatu.

6. Vaidluste lahendamine

Müüja ei vastuta tellimuse täitmisel kliendi poolt esitatud ebakorrektsetest andmetest tekkiva kahju või mis tahes muude tagajärgede eest, sealhulgas kohaletoimetamise viivituse eest, kui see on tingitud asjaoludest, mida müüjal ei olnud võimalik mõjutada.

Müüja ei vastuta tellitud kauba mittesihipärasest ja kasutusjuhendist erinevast kasutamisest tekkinud kahjude eest. 

Müüja ja kliendi vahel tekkivad vaidlused lahendavad pooled läbirääkimiste teel. Kokkuleppe mittesaavutamisel on kliendil õigus pöörduda Tarbijakaitseametisse (Rahukohtu 2 Tallinn 10130, http://www.tarbijakaitseamet.ee) ja tarbijavaidluste komisjoni (Rahukohtu 2 Tallinn 10130, http://www.komisjon.ee) vaidluse kohtuväliseks lahendamiseks või Harju Maakohtusse. Lisaks on kõikidele klientidele avatud e-kauplejatega tekkinud kaebuste lahendamiseks Euroopa Liidu elektrooniline keskkond ODR-platvorm (Online Dispute Resolution ehk veebipõhine vaidluste lahendamine) aadressil http://ec.europa.eu/odr.

7. Privaatsuspoliitika

7.1. Kliendi isikuandmete kogumine ja töötlemine

Müüja kasutab kliendi isikuandmeid kooskõlas isikuandmete kaitse seaduses kehtestatud nõuetega. Müüja kogub isikuandmeid e-poes tellimuse esitamisel. Müüja kogub isikuandmeid, mis on vältimatult vajalikud e-poes esitatud tellimuste täitmiseks ning kliendiga kontakteerumiseks. Kogutavateks isikuandmeteks on andmed, mida küsitakse kliendilt konto tellimuse vormistamisel (ees- ja perekonnanimi, aadress, telefoninumber, e-posti aadress, ostukorvi sisu ja ostude ajalugu, ettevõtte andmed, valitud kättetoimetamise sihtpunkt). 

Müüja kasutab kogutud isikuandmeid e-poes esitatud tellimuste täitmiseks (sh tellimusega seotud teadete edastamiseks), tellimuste kättetoimetamiseks ning kliendi eelneva nõusoleku korral uudiskirjade ning kliendipakkumiste saatmiseks. Müüjal on õigus kogutud isikuandmeid kasutada kliendi ootuste paremaks mõistmiseks ja sellest lähtuvalt personaalsete pakkumiste tegemiseks.

7.2. Isikuandmete muutmine

Kui klient on avaldanud soovi saada uudiskirju ja/või personaalseid pakkumisi, on kliendil alati õigus nendest loobuda, saates vastavasisulise teavituse e-posti aadressile info@glamchiclashes.eu või klikkides uudiskirja lõpus vastaval lingil.

7.3. Isikuandmete kaitse

Kliendi esitatud isikuandmeid töödeldakse kooskõlas vastavate Euroopa Liidu õigusaktide ja Eesti Vabariigi seadustega. Müüja rakendab kõiki ettevaatusabinõusid kliendi isikuandmete kaitsmiseks. Juurdepääs andmete töötlemiseks on ainult selleks volitatud isikutel. Müüja ei edasta kliendi isikuandmeid kolmandatele isikutele, välja arvatud teenustepakkujad, kellega koostöö on otseselt vajalik e-poest ostu sooritamisel ning tellimuse kliendini toimetamisel (makselahendusi ning kullerteenust pakkuvad ettevõtted, raamatupidamisteenused jne). Vastavatele osapooltele edastatakse andmeid ulatuses, mis on minimaalselt vajalikud vastava teenuse osutamiseks.

7.4. Küpsiste kasutamine

E-poes kasutatakse seansiküpsiseid, et võimaldada e-poe kasutamist. E-poes kasutatakse püsiküpsised, et pidada meeles kliendi valikuid e-poes ja säilitada ostukorvi.

Kliendil on võimalus oma seadmes küpsised kustutada ja/või blokeerida, muutes seadeid oma veebilehitsejas. Küpsiste mittekasutamisel võib e-pood toimida väiksema funksionaalsusega.

E-pood kogub isikustamata andmeid veebilehe www.glamchiclashes.eu kasutamise jälgimiseks. Isikustamata andmeid töödeldes ei kasutata isiku tuvastamist võimaldavaid andmeid.
 

Meie saame Sind aidata

FACEBOOK

  • Instagram Social Icon

INSTAGRAM

YOUTUBE

OSTUABI / KKK

MAKSMINE

TAGASTAMINE

PRIVAATSUSPOLIITIKA

©2018 by GlamChic